• Wie is KOEN?
  KOEN is opgericht door de partners van Blauwtulp Wealth Management uit passie voor het beleggingsvak en de wens om beleggen weer 'leuk' en 'herkenbaar' te maken. Met KOEN willen ze de succesvolle aandelenstrategie, die voorheen alleen gevoerd werd voor portefeuilles van €1.000.000 of meer, ook voor jou beschikbaar maken.

 • Hoe maakt KOEN beleggen leuk?
  KOEN belegt voor een (groot) deel in herkenbare bedrijven die je, als je dat wilt, zelf kunt volgen in het nieuws. Beleggen is de passie van de mensen achter KOEN en die passie delen ze graag met jou via presentaties, nieuwsbrieven en op de social media.

 • Wat maakt KOEN anders?
  KOEN onderscheidt zich van andere vermogensbeheerders op 3 belangrijke punten:

  1. Volgens KOEN bewegen de beurzen in cycli en zijn er perioden dat het beter is om niet (volledig) belegd te zijn. Als KOEN van mening is dat het risico te groot is, wordt het belang in aandelen tijdelijk teruggebracht en daarmee het risico verminderd.

  2. Spreiding van het vermogen doet KOEN onder meer met een selectie van ongeveer 60 (dit aantal kan variëren) individuele aandelen. Normaal gesproken worden dergelijke portefeuilles alleen gevoerd voor vermogens van minimaal €1.000.000.

  3. Door de samenwerking met broker Lynx kan KOEN deze bijzondere manier van vermogensbeheer aanbieden tegen een scherp tarief van 0,1% per maand, met een minimum van €25 per maand.

 • Voor wie is KOEN er?
  KOEN is er voor iedereen die €25.000 of meer wil beleggen, graag zelf zijn of haar eigen keuzes maakt en veel waarde hecht aan kwalitatief goed beheer tegen een scherp en eerlijk tarief.

 • Wat is de missie van KOEN?
  De missie van KOEN is de beste vermogensbeheerder van Nederland te zijn. Mocht je van mening zijn dat er in de dienstverlening van KOEN iets verbeterd kan worden, dan kun je KOEN mailen via info@koen.eu. KOEN hoort graag van je, immers: 

  KOEN belegt voor jou.