• Waar staat KOEN voor?
  De naam KOEN staat voor dapper en bekwaam en dat is waar het merk KOEN voor staat. Gewapend met de beste technologie durft KOEN positie in te nemen en anders te zijn.
 • Hoe blijf ik op de hoogte?
  Door in te loggen in het KOEN portaal, waar je de ontwikkeling van je portefeuille kunt volgen.
 • Valt KOEN onder toezicht?

  KOEN is een onderneming van Blauwtulp Wealth Management, die valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Daarnaast zijn de medewerkers van KOEN aangesloten bij de Dutch Securities Institute (DSI).

 • Hoe word ik klant bij KOEN?
  Klant worden bij KOEN gaat heel gemakkelijk en volledig online. Inclusief het aanvragen van je rekening bij Lynx duurt het ongeveer 25 minuten.
 • Hoe beheert KOEN mijn vermogen?
  KOEN selecteert voor jou de meest kansrijke beleggingen door te kijken naar relatief goedkope aandelen die in een opwaartse trend zitten. Als KOEN verwacht dat de markt gaat dalen, dan verkoopt KOEN een deel van je portefeuille om het risico te beperken. Meer over de beleggingsmethode van KOEN lees je hier.
 • Wat is het minimum startbedrag om te beleggen bij KOEN?
  Het minimum startbedrag is €25.000. De reden dat KOEN dit minimum bedrag aanhoudt is dat in de portefeuille ongeveer 60 tot 70 individuele posities worden aangehouden. Bij kleinere bedragen is het in de praktijk lastig om deze spreiding aan te houden. Daarnaast gaan dan de kosten (0,1% per maand, met een minimum van €20 per maand) relatief zwaar wegen.
 • Hoe kan ik opzeggen bij KOEN?
  Je kunt je rekening opzeggen door een email te sturen naar info@koen.eu.
 • Wat is de opzegtermijn bij KOEN?
  KOEN hanteert een opzegtermijn van een maand. De reden hiervoor is dat KOEN orders voor klanten zoveel mogelijk bundelt, zodat de transactiekosten en daarmee de all-in-fee voor klanten zo laag mogelijk kan blijven. Als je portefeuille verkocht moet worden, zullen de orders hiervoor worden gebundeld met andere orders. Hierdoor kan het maximaal een maand duren voordat het geld weer op de rekening staat. In de praktijk zal het meestal sneller zijn.
 • Wat kost vermogensbeheer bij KOEN?
  KOEN rekent 0,1% per maand over het beheerde vermogen aan het begin van de maand, met een minimum van €20 per maand.
 • Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord/gebruikersnaam kwijt ben?
  Als je je wachtwoord kwijt bent kun je bellen met 020-2614820. Je wordt dan geholpen door één van de medewerkers van Lynx. Uit veiligheidsoverwegingen zullen ze je eerst een paar controlevragen stellen en daarna ontvang je je nieuwe wachtwoord.